Betingelser og kopirett

Dette er et nettsted drevet på frivillig basis og må regnes som et tilbud, ikke en rettighet på noe måte. Som bruker av disse sidene er du en gjest hos andre, og bør oppføre deg deretter. Dersom du begynner å forlange/kreve og ellers oppfører deg dårlig, eller bryter direkte mot gjeldende lover/regler og betingelser, forbeholder vi oss retten til å utestenge deg uten videre begrunnelse.

Registrering skal skje med ditt fulle og ekte personnavn (Fornavn Etternavn), samt telefonnummer. Dette er et krav som er satt for at det skal holdes en bedre tone blant brukerne, og dersom kravet ignoreres vil konto bli slettet, eller redigert for å oppfylle dette.

Dersom en bruker eller administrator sletter brukerkonto vil eventuelle innlegg i forumet normalt IKKE bli slettet (med mindre de bryter forumregler), ei vil heller navn på skribent slettes. E-post og annen informasjon lagret på kontoen vil slettes sammen med denne.

Grunnen til at foruminnlegg ikke slettes er ganske enkelt den at dette er et gratis supportforum, hvor det er meningen at flere skal få hjelp ut fra de innlegg som postes. Det finnes heller ingen slik funksjonalitet for automatisk og samtidig sletting i programvaren. Har man behov for privat brukerstøtte bør man heller kontakte et konsulentfirma.

Informasjon, illustrasjoner, tekst eller bilder (heretter omtalt som innhold) på denne nettsiden omfattes av Lov om opphavsrett til åndsverk m.v. (åndsverkloven). Du får tilgang til innholdet for personlig bruk. Du får ikke modifisere eller bruke innholdet for andre formål uten skriftlig tillatelse. Unntatt som beskrevet nedenfor, er det forbudt å reprodusere, republisere, poste, sende eller distribuere innholdet på denne nettsiden i noen form.

Du kan skrive ut innholdet på denne nettsiden kun for personlig bruk, og du må da også inkludere kopirett som følger originaltekst på alle kopier. Mangler kopirett må den legges til.

Kopirett © 2005 - t.d.d. GuruWeb.no og de respektive bidragsytere.

Programvare som gjøres tilgjengelig for nedlasting eller på annen måte på nettsidene her er lisensiert, under den lisens som gjelder hvert enkelt program/kode.

Innhold som er innsendt eller postet av brukere eies av de respektive opphav (eiere), og det er ikke tillatt å sende inn eller poste noe man ikke har eierskap eller eiers samtykke til. Ved innsendelse gis GuruWeb.no en ikke eksklusiv rett til å reprodusere og publisere innholdet. Innhold kan for eksempel være, men ikke begrenses til; systemtillegg/-utvidelser/-modifikasjoner, foruminnlegg, artikler, dokumentasjon.

Denne nettsiden inneholder lenker til andre nettsider, hvor vi ikke har kontroll på innhold. Denne nettsiden tar ikke noe ansvar for innhold på slike lenkede sider.

GuruWeb.no er en uavhengig norsk brukerside, uten direkte tilknytning til de respektive systemer omtalt og støttet på denne nettsiden.

Se forumregler for mer utfyllende betingelser for bruk av forumet (klikk her).

arastta logo horizontal 326x58

opencart logo 298x58

vm logo 220x58

woocommerce logo 286x58

zen cart logo 217x58