WooCommerce

WooCommerce er en nettbutikkutvidelse for Wordpress, i skrivende stund kanskje det mest brukte nettbutikksystemet, som brukes til å drifte nærmere 30% av alle verdens nettbutikker.

At WooCommerce er mest brukt betyr ikke nødvendigvis at det er det beste valget for deg, med mindre du allerede har en Worpress-side/blogg som du ønsker å bygge ut med integrert nettbutikk. WooCommerce kan også oppleves noe klønete og begrensende for de som er vant med andre nettbutikksystemer, og vil kreve en del dyre utvidelser og noe arbeide for de som ønsker en litt mer avansert nettbutikk. Noe funksjonalitet og noen egenskaper som man tenker er opplagte grunnleggende behov glimrer med sitt fravær, og vil kreve utvidelse eller tilpasning.

Skal du drifte en side/blogg, hvor du også ønsker en enkel nettbutikk integrert, kan Wordpress og WooCommerce være et greit valg. Skal du bygge en helt ny selvstendig nettbutikk er det anbefalt å vurdere andre løsninger, som kommer med flere av de funksjonene du behøver innebygget.

WooCommerce er utgitt som fri programvare under GNU General Public License, og er opprinnelig en videreutvikling av Jigoshop.

arastta logo horizontal 326x58

opencart logo 298x58

vm logo 220x58

woocommerce logo 286x58

zen cart logo 217x58