× Merk! Rene egenreklamerende innlegg for seg selv, eller eventuelt leverandør, vil bli slettet uten forutgående varsel.

Ny butikk - Grafa webshop

Ny butikk - Grafa webshop opprettet av Geir Falck Husum

Hei.
Er ny her på forumet og nett fått opp å gå en ny nettbutikk.
Vi hadde OSComerce før, men domeneshop nekta å kjøre Oscommerce lengre på sine servere fordi det er for mange sikkerhets hull. vår vart steng uten forvarsel og vi måtte hive oss rundt å lage en ny. vi Havna på Zen Cart og er veldig fornøyd med det.

Kunne tenkt meg om noen her hadde tatt en titt på siden vår og sett. er spesielt intresert i å få tilbakemelding og tips om hvordan en kan få en enklere og raskere chekout. føler det er for mange steg der frykter at en del kunder ikke kidder å fulføre handlen fordi det er for mange sider å gå gjennom.
noen som her noe erfaring med det?
siden er www.grafa.no/webshop
Vi driver å fikser litt grafisk enda, men sida er vel omtrent slik vi vil ha den så langt.
12/02/2011 19:51 #4817

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Besvart av Rune Rasmussen i emne Ny butikk.

Siden har jo ligget ute en stund nå, så man får vel gå ut fra at den er å anse som ferdig utviklet!

Er godt å se sider innimellom som har et mer særegent preg, hvor design er tilpasset innhold/produkter.

Dessverre er det en del ting som hadde fått meg til å snu før jeg kom til kassen, så stegene i den er nok deres minste bekymring - men søk etter 'zen cart fast and easy checkout'

At det går på engelsk og norsk i "skjønn forening" trekker voldsomt ned, sammen med skrivefeil. Man begynner lett å lure på om dette er helt seriøst, eller bare noe som drives som en halvhjertet hobby fra gutterommet - spesielt når info rundt personvern og betingelser er mangefullt og så som så. Produkttitler m.m. på bl.a. produktinfo som er tilnærmet usynlig for mange skjermer/øyne.

Når det gjelder design er det litt synd at ikke alt innhold er sentrert, eller utjevnet i sidebredden (de to bilderekkene), samt at det er feil bl.a. når man peker på en lenke / ett menypunkt i bunnmenyene.

Og ja, knapper og produkttekster ...! ;)
02/06/2013 18:21 #5600

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

arastta logo horizontal 326x58

opencart logo 298x58

vm logo 220x58

woocommerce logo 286x58

zen cart logo 217x58