× Spørsmål angående Zen Cart som ikke passer inn i andre kategorier.

Integrasjon med Mamut

Integrasjon med Mamut opprettet av Eirik Bruvik

Mamutintegrasjon har vært diskutert før - i en annen tråd. velger å starte ny tråd med en mer beskrivende emnebeskrivelse da dette sikert er oe som dukker opp igjen.

I forrige runde var to selskap med som begge tilbyr integrasjon.

www.datalinkuk.com
www.excommerce.com/

Ser at ytterligere et selskap tilbyr dette

www.shareit.no/

Tilpasset zen-cart.
06/06/2007 08:13 #1171

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Besvart av Rune Rasmussen i emne Sv:Integrasjon med Mamut

Har hatt gleden av å teste ut alle disse 3 løsningene, og kan si at alle er gode til sitt bruk etter behov.

Datalink er den som har den mest utbygde og klare løsningen, og har også støtte (i PRO-versjon) for lager på varianter (attributter). Som std. mangler de oppdatering av ordrestatus i nettbutikk, men det kan de også levere om man har behov. Produkteksport fra butikk eller Mamut er valgfri.

Excommerce har også en god løsning, men mangler ennå produkteksport og lager på varianter for Zen Cart, og oppdaterer bare ordrestatus i butikk en gang ved nedlasting. Men enkel og god løsning for de som skal jobbe med produkter i nettbutikk, og ikke trenger full synk av disse i Mamut. Kan riktignok bygges ut og tilpasses etter behov, i likhet med de to andre løsningene.

Share IT er muligens den løsningen med best muligheter for utbygging, og kan også synkronisere Mamut mot flere forskjellige systemer i et oppsett. Produkteksport til nettbutikk, oppdatering av ordrestatus til nettbutikk m.m. er mulig. En ting som kan være kjekk er også mulighet for eksport av fakturajournal til Visma, for de med regnskapsfører som bruker dette programmet. Import fra andre ordresystemer og andre fine ting. :)
29/07/2007 18:09 #1245

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Besvart av Eirik Bruvik i emne Sv:Integrasjon med Mamut

Takk for at du deler erfaringer. :)
29/07/2007 20:30 #1248

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Besvart av Rune Rasmussen i emne Sv:Integrasjon med Mamut

En liten oppdatering ...

Jeg har nå denne måneden satt i drift en nettbutikk som bruker Share ITs integrasjonsmodul, og har da med det også lagt inn enda bedre støtte for Zen Cart i php-filene/skriptene - og har også noen forbedringsønker inne for selve modulen.

Nå mangler det bare at Zen Cart får full støtte for varianter som standard i kjernen i v1.4, i mellomtiden har jeg lagt inn en grunnleggende støtte som tillater 1 nedtrekk. Dette passet heldigvis bra til den oppbyggingen som butikken allerede hadde i Mamut Web, og overføring av flere hundre varer var gjort i en fei. :)
12/12/2007 17:15 #1484

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

arastta logo horizontal 326x58

opencart logo 298x58

vm logo 220x58

woocommerce logo 286x58

zen cart logo 217x58