Spørsmål angående Zen Cart som ikke passer inn i andre kategorier.

Kopier produkter fra en ZenCartbutikk til en annen

Mer
13/07/2010 15:57 #4404 av Hanne Brovold
Hei!
Er det noen som vet om det er muligheter for å kopiere produkter eller kategorier fra en ZenCart butikk til en annen? Hadde spart meg for mye jobb!

Håper på positivt svar!

Vennligst Logg inn for å bli med i samtalen.

Mer
25/07/2010 21:47 #4423 av Ingrid Jeanette Flåterud
Du Rune..? Du tenker ikke på at noen kanskje velger dette norske forumet fordi de ikke leser/forstår så godt engelsk og gjerne vil ha informasjonen på norsk - noe man kanskje antar var meningen med zen-cart.no sånn i utgangspunktet?

Vennligst Logg inn for å bli med i samtalen.

Mer
26/07/2010 01:43 #4426 av Hanne Brovold
Kunne ikke sagt det bedre, var liksom derfor jeg la ut spørsmplet her =)

Vennligst Logg inn for å bli med i samtalen.

Mer
26/07/2010 10:59 #4427 av Rune Rasmussen
I så fall må man vel pokker kunne si dette? Dere har alle en plikt til å opplyse om hva dere har forsøkt, hva dere har gjort av egeninnsats for å finne ut av det osv.. Vi er ikke synkes og kan avgjøre hvem som ikke kan engelsk, og hvem som bare er kronisk late og ikke gidder å søke opp informasjon som allerede finnes.

Spørsmålet er stilt på en slik måte at sistnevnte er en svært nærliggende og naturlig tanke, og svar er deretter. Jeg kunne også ha svart, Ja det er mulig - og det ville være et utfyllende svar på spørsmålet slik det er stilt. Vennligst tenk etter litt selv også!

Og du frøken Unicorn, om du ikke har noe mer konstruktivt å komme med kan du holde din "munn" lukket - eller finne deg et annet sted å "henge". Dette forumet er et tilbud, ikke en rettighet - hvor du eller andre kan kreve noe som helst uten å også selv bidra i nevneverdig grad. Du kan for pokker ikke komme her å instruere oss om hva som er meningen med siden, det har du på ingen måte gjort deg fortjent til. Du er en bruker, som i det store å hele bare bruker av andres hjelpsomhet uten å gi noe tilbake for det du får.

Unicorn er herved advart mot å fortsette sitt "korstog" av moderator. Om du fortsetter med avsporingene i denne tråden eller andre vil du bli moderert og utestengt.

Foreslår heller at Unicorn oversetter teksten man finner ved å søke til Norsk, og legger dette ut i sin helhet her. ;)

Vennligst Logg inn for å bli med i samtalen.

Joomla horizontal logo light background en


WordPress logotype standard

WooCommerce Logo

Zen Cart Logo

OpenCart Logo

VirtueMart Logo