× Spørsmål angående Zen Cart som ikke passer inn i andre kategorier.

Er ZenCart fortsatt et "levende" produkt?

Er ZenCart fortsatt et "levende" produkt? opprettet av Sigurd Sverdrup

Hei
Jeg ser at det er svært lenge siden det kom noen oppdateringer her på forumet og produktet har ennå ikke passert hovedversjon 1 - etter ganske mange år! Jeg lastet ned versjon 1.5.1 julen 2012 og ser at de nå tilbyr 1.5.5. Har ZenCart stoppet utviklingen?
25/01/2017 09:44 #5697

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Besvart av Rune Rasmussen i emne Er ZenCart fortsatt et "levende" produkt?

At det ikke kommer nye utgivelser for ofte, slik at man må oppdatere hele tiden, skal man vel bare være glade for. Også det at man forplikter seg til å holde en nummerserie levende, uten å hoppe direkte til v2, som da vil kreve en større migrering ( semver.org/ ). ;)

Når siste versjon kom for så vidt over en måned siden blir det vel litt «merkelig» å spørre om de har stoppet utviklingen, men det står kanskje et spørsmål mellom linjene her som jeg ikke oppfatter?

Zen Cart er solid og sikkert, men ikke spesielt moderne, og slik sett kan man jo sikkert undre på utviklingstakten. Men da må man nok heller kikke litt på utviklerforum og GitHub, for der skjer ting i forhold til en versjon 1.6 f.eks., hvor veldig mye er endret: github.com/zencart/zencart

Man må nesten bare gjøre seg opp en vurdering på om man ønsker noe moderne, som man må oppdatere veldig ofte (hver måned eller oftere), eller noe stabilt som man oppdaterer ca 1 gang i året. Smak og behag (og ressurser). :)

Edit! Når det gjelder forumet her, og de norske brukerne i særdeleshet, så er det en stille og tilbaketrukket gjeng som helst sysler med sitt på hvert sitt ness. Kan lønne seg å besøke det offisielle engelske forumet om man ønsker litt mer liv og røre. :)

PS! Har du installert noen oppdateringer siden du lastet ned versjon 1.5.1? Hvis ikke bør du det for å tette sikkerhetshull, og fikse feil. ;)
03/02/2017 08:46 #5698

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Besvart av Sigurd Sverdrup i emne Er ZenCart fortsatt et "levende" produkt?

Takk for svar! Nei - jeg har slitt "big time" med å komme i produksjon. Jeg har derfor ikke oppgradert, men heller ikke hatt løsningen publisert ennå. Har lurt litt på å kjøpe hjelp ett eller annet sted fra for å komme i gang og tenkte derfor at jeg skulle ta en kritisk vurdering på om det er ZenCart eller et annet produkt jeg skal gå for. Hele siden min er nå slettet og det er et godt tidspunkt nå å vurdere om jeg skal begynne på et nytt forsøk med ZenCart eller...?
21/02/2017 19:51 #5699

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Besvart av Rune Rasmussen i emne Er ZenCart fortsatt et "levende" produkt?

Vi vet jo ikke noe om dine kunskaper og behov, så hva du burde velge eller ikke er nok ikke så greit å si noe om, heller ikke om du overhode burde drifte noe helt på egenhånd.

Men du kan jo alltids også ta en kikk på arastta.no/ dersom du vil ha noe mer moderne, som kan oppdateres litt oftere.
03/04/2017 18:57 #5703

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

arastta logo horizontal 326x58

opencart logo 298x58

vm logo 220x58

woocommerce logo 286x58

zen cart logo 217x58