× Spørsmål angående betalingsløsninger og -moduler.

DIBS betalingsmodul

DIBS betalingsmodul opprettet av

Dette er en modul som skal være mer eller mindre fungerende for de fleste versjoner.
Ta en ekstra titt på readme-filen. Det er noen endringer som må til i admin/orders.php for å kunne søke opp transaksjons-id og dibs-orderid.

Support foretrekkes utført i forumet, ved store problemer ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vedlegget ZenCart-ac3103a9b4c9e3c53605b0389cac7f18.zip ble ikke funnet

31/03/2008 19:46 #1929

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Besvart av Rune Rasmussen i emne Sv:DIBS betalingsmodul

Først og fremst takk for oppdatert modul, og hyggelig å se at noen av mine endringer også kom med - men synd det ikke står i header lengre. ;)

Har gjort noen raske tester og det virker som Callback fortsatt fusker, noe som jo er uheldig - selv om man kan hoppe over siste side og minske risiko for at noen ikke går tilbake. Problemet er bare at måte FlexWin virker på gir en stygg sikkerhetsadvarsel til bruker, som kan skremme vedkommende til å klikke avbryt. Denne advarselen kom aldri i Cardias betalingsvindu, så jeg vet ikke hvorfor den må komme hos DIBS?

Oppdatering! MD5-sjekk ser ut til å feile ved retur til butikk, betaling går igjennom og ordre registreres i DIBS - men ikke i butikk hvor man kun får feilmelding (PHP5.2.5).

Når det gjelder filen admin/orders.php så kan de som bruker Zen Cart 1.3.8, og ikke har spesielle tilpasninger i eksisterende fil, trygt overskrive denne direkte. Andre må følge instruksen.
31/03/2008 21:34 #1931

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Besvart av i emne Sv:DIBS betalingsmodul

Når det gjelder callback, så er det en funksjon som ikke er "fikset" enda. (url må sende tilbake med en gyldig sessionid eller lignende) og jeg må nok også se hva som skjer om callback kjører og kunden returnerer til butikken (vil man få feilmelding om at handlekurven er tom f.eks?)

Feilmelding som oppstår ved skiplastpage er vel noe nettleserbasert? Og bare om accepturl er http og ikke https.
Denne "feilen" vil oppstå uansett om man velger skiplastpage eller ikke, så lenge accepturl er http og ikke https.


Tilbake til md5, der har jeg ikke problemer, testet i flere butikker (PHP 5.2.3-1). Kan det ha noe med at du ikke har satt på returvariabler i DIBS admin?

Denne modulen er basert på en modul utviklet for oss av en tredjepart. Og derfor står det dessverre ikke det noe kreditt øverst. :)
31/03/2008 23:43 #1937

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Besvart av i emne Sv:DIBS betalingsmodul

Oppdatering:

Nei, det er ikke nettleserbasert-feilmelding.
Men "feilen" oppstår som sagt bare når kunden sendes tilbake til en http side.

Dette er noe som eventuelt må taes videre til utviklere i Danmark.
31/03/2008 23:50 #1939

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Besvart av Rune Rasmussen i emne Sv:DIBS betalingsmodul

niso skrev:
Man vil få feilmelding ja, men det fine med Zen Cart er at man kan lage sin egen returside - som også kan vise detaljer om transaksjonen sammen med DIBS-logo og annet «snadder». ;)

Kan komme tilbake til deg angående dette litt senere.

I prinsippet er dette riktig, men Cardia betalingsvindu takler dette helt fint. Så detter er nok mest relatert til hvordan DIBS betalingsvindu er satt opp. Du kan jo selv enkelt se forskjell på en testside, bare ved å velge avbryt på Cardia vs. DIBS:

kunde.syntaxerror.no/zencart138/
Bruker: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Passord: tester11

Det skal være satt i admin på testkonto hos dere ja, men du kan gjerne kontakte meg direkte så kan du få full tilgang til testoppsettet. Du finner mine kontaktopplysninger som DIBS partner hos dere.

I utgangspunktet var den jo det ja, frem til jeg endret litt på den. Noe du kan lese om i en annen tråd her i forumet, noen av disse endringene er videreført i denne utgivelsen - og navn på utviklerfirma og meg står da også fortsatt i språkfiler siden jeg la til fungerende feilmelding i modulen. Men det er ikke noe stort problem for meg uansett, ville bare nevne det. ;)
01/04/2008 11:39 #1942

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

Besvart av Rune Rasmussen i emne Sv:DIBS betalingsmodul

For å komme tilbake til callback-problematikken så kan dette omgås ved at man bl.a. lager en egen tpl_dibscallback_default.php (lagres i template_default). Denne kan man da i grove trekk si er bygget på «Checkout Success»-siden, og sjekker da om ordren finnes allerede eller om den må opprettes når kunde kommer inn på siden.

Denne siden kan da også vise diverse data om ordren og DIBS-transaksjonen, og også sende ut nødvendig ordrebekreftelse på e-post med transaksjonsid osv.

Det finnes en gammel WorlPay-modul som er bygget på denne måten, som da vil kunne gi dere et godt bilde av hva som er mulig, selv om den er litt utdatert i forhold til Zen Cart 1.3.8. En ny modul må selvfølgelig bygges på filene fra 1.3.8 ;)

Modulen finnes her www.zen-cart.com/index.php?main_page=pro...info&products_id=171
01/04/2008 22:53 #1943

Vennligst Logg inn eller Registrer konto for å bli med i samtalen.

arastta logo horizontal 326x58

opencart logo 298x58

vm logo 220x58

woocommerce logo 286x58

zen cart logo 217x58